ELADÓ CSALÁDI HÁZ PÉCS:
A BELVÁROS TÖVÉBEN ÉS KÜLVÁROSBAN - MELYIKET ÉRDEMES?

 


elado_csaladi_hazak_pecsen

HÁROM GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS ALKALMAS CSALÁDI HÁZ PÉCS

A következő bemutatandó eladó ház Pécs belvárosa közelében található, a város szívének számító Széchenyi tér akár gyalogosan is megközelíthető, de a tömegközlekedési adottságai is igen jók. A százharmincöt négyzetmétereseladó ház egy igen kicsi, háromszázhetven négyzetméteres telken áll, az ára viszont a méretéhez és Pécs belvárosának közelségéhez képest igen kedvező, hiszen mindössze tizenhatmillió forintért hozzá lehet jutni, márpedig hasonló eladó ház gyakran még falun is ilyen áron kerülnek meghirdetésre. Az eladó házat négy szoba és egy félszoba alkotja, a burkolat csempe, parketta és linóleum, összességében határozottan jó állapotban lévő házról van szó. Az eladó házhoz pince is tartozik. Az eladó háznak a különlegességét az adja, hogy három különálló lakórész alkotja (mindegyikhez külön fürdő és konyha tartozik), ami számos lehetőséget nyújt, többek közt a kisebb (önálló bejárattal rendelkező) lakórész albérletbe is kiadható. Az eladó ház egy része az elmúlt években került felújításra. Ez az eladó ház tökéletes választás lehet például azoknak a nagycsaládoknak, ahol három generáció kíván együtt élni, hiszen a ház adottságai akár hat-hét személy zökkenőmentes együttélését is lehetővé teszik.NAGY ELADÓ HÁZ PÉCS KÜLVÁROSÁBAN JÓ ÁRON Pécs belvárosától viszonylag nagy távolságra, tíz kilométerre helyezkedik el az az igen nagy, százhetvenkét négyzetméteres eladó ház, melyet huszonkétmillió-négyszázezer forintért kíván tulajdonosa értékesíteni. Az igen jó elrendezésű, roppant igényesen kialakított eladó ház területén többek közt egy amerikai konyhás nappali és három lakószoba osztozik. Ezt az eladó házat többek közt klímával is ellátták, így igen magas komfortfokozattal bír. Az eladó ház egy nyolcszáz négyzetméteres telken áll, s két garázzsal is rendelkezik. Az ilyen eladó házak azoknak a potenciális vásárlóknak felelhetnek meg, akiknek nem jelent akadályt a város szívétől való nagyobb távolság (s nem jelent problémát napi szinten autóval közlekedni), e kellemetlenségért viszont bőven kárpótolhatja őket a környezet kertvárosias jellege, s az igen alacsony, százharmincezer forintos négyzetméterár.


ELADÓ HÁZAK ÁRAI PÉCSEN Talán a területnél is fontosabb kérdés, és jobban jellemzi az eladó házak Pécsen érvényesülő paramétereit az ár kérdése. A eladó házaknak Pécsen igen csekély részét, kevesebb mint tíz százalékát kínálják eladásra tízmillió forintnál olcsóbban, ám a tíz- és húszmillió között árult családi házak aránya Pécsen már lényegesen magasabb, a teljes kínálat mintegy harminc százaléka. Az eladó házaknak Pécsen döntő többségét, körülbelül hatvan százalékát húsz- és ötvenmillió közötti áron kívánják értékesíteni, míg körülbelül tíz százalékukért ötven-, vagy akár százmillió forint feletti összeget is ki kell fizetni. A következőkben véletlenszerűen kiválasztott Pécsen található eladó családi házakat mutatunk be, melyek segítségével az érdeklődők képet kaphatnak arról, hogy milyen lehetőségeik vannak, ha Pécsen kívánnak eladó házat vásárolni.


KIS HÁZ ELÉRHETŐ ÁRON A BELVÁROS SZÍVÉBEN PÉCSEN Az első kiválasztott a Pécsen eladásra kínált házak közül egy igen extrém esetet mutat be, hiszen a Belváros szívében helyezkedik el, mindössze néhány perc sétára a város legfontosabb pontjaitól, a történelmi belváros nevezetességeitől. A helyhez képest meglepően olcsón, nyolcmillió-háromszázezer forintért hirdették meg ezt a házat, ám az alacsony árnak elégséges magyarázata lehet a ház mérete, hiszen mindössze harminc négyzetméter alapterületű a Pécsen található eladó ház. Az eladó ház alapterületének mintegy felét foglalja el az egyetlen nagyszoba, a fennmaradó részen egy étkezős konyha, egy kicsiny előtér és a fürdőhelység osztozik. Ez az eladó ház igen jó állapotban van, s habár a belső tér valóban igen kicsi, ezért némileg kárpótolhatja az ide költözőket a hatszáz négyzetméteres telek. Az ilyen típusú eladó házak Pécsen is alacsony áruk és kiváló elhelyezkedésük miatt jó választás lehetnek egy fiatal párnak, átmenetileg akár egy kicsiny gyerekkel is.


ELADÓ HÁZ PÉCS MECSEKOLDAL HÁROM SZINTEN A Mecsekoldalban, Pécs előkelőbb városrészében harminchárommillió forintért kívánnak értékesíteni egy az előzőhöz hasonló méretű, ám teljesen más elrendezésű eladó családi házat, mely még nincs tíz éves sem, igen szép kialakítású és kifogástalan állapotban van. A háromszintes eladó ház területe százötvenkét négyzetméter, melyen összesen négy szoba található. Az eladó ház földszintjén található a garázs, melyhez egy tárolóhelység is kapcsolódik. A ház földszinti előtérből egy közlekedő folyosó vezet a konyhával egybeépített étkezőhöz, s ebből a helységből érhető el a kert, mely igen nagy területű, összességében mintegy hétszáz négyzetméter. A ház nappalija az első emeleten található, ezen a szinten található még egy szobával, valamint egy fürdőszoba is. Mind a nappalihoz, mind a mellette található szobához saját terasz tartozik. Az eladó ház első emeletről közelíthető meg a ház felső szintje, a tetőtér, melyben további két szoba, valamint egy zuhanyzókabinos fürdő található. A ház lakóterének fűtését és melegvíz-ellátását egy központi gázkazán látja el. Az udvarban az épület mögött egy igen nagy melléképület helyezkedik el, melynek alapterülete százhuszonhét négyzetméter, így igen változatos célokra lehet alkalmas. A roppant hangulatos és szép eladó ház tökéletes alkalmas lehet egy négy-ötfős család együttélésére, s külön vonzerővel bírhat azok számára, akik hobbitevékenységükhöz, vagy akár munkájukhoz ki tudják használni a nagy melléképület nyújtotta lehetőségeket.Cikkünk első része:
Eladó családi házak Pécsen: Kínálat, árak >>>
Eladó családi házak Pécsett: Makár hegy és Mecsekoldal >>>